the story so far

Parker-kun :3 ~~ (hans Instagram-navn er forresten @seanwilliampot, meget avanceret (only 90’s kids will get it!!))

Hvis der er noget album, jeg har været nervøs for, så er det det kommende THE STORY SO FAR-album. Både “Under Soil and Dirt” og “See What You Don’t See” ligger utroligt højt på min All Time Favorite Good Times-liste, men vi ved jo alle, hvordan bands i den scene har det med at skifte stil for at virke mere modne, som vi andre skifter underbukser.

Der var heldigvis intet at være nervøs for – peep this:

Eeeej, hvor er det altså godt. “‘cause all the women swimming in my head / Are not the same ones laying in my bed” er en tidlig kandidat til årets bedste lyrikbid, som man kan skrive henover afmættede billeder af en skov eller et polaroid af en pige i sommerkjole set bagfra.

Det nye album lander allerede den 19. maj – perfekt timing til sommeren! Forudbestil det her!

PS: Vores anmeldelse af ARCHITECTS-koncerten for en to ugers tid siden dropper i morgen, beklager ventetiden (sagde han til 20 mennesker or so)!