neckdeepdudes

 

Noget af det bedste vi på Dude Manors redaktion ved, er at have det godt med vores venner og blive mindet om ‘at vi altid har hinandens ryg uanset om der kommer piger på tværs!!’. Heldigvis findes der et band som ikke skriver sange om noget som helst andet — NECK DEEP.

De har tidligere udgivet en helt formidabel ep, ‘RAIN IN JULY’, ude på ‘We Are Triumphant Records’ (distribueret af Victory Records, urgh). På deres bandbiografi står der:

Some honest, down to earth pop punk from the UK. We write songs that we like, and talk about things that mean something to us.

Hvis det ikke lyder fornuftigt for dig, så ved jeg ikke hvad! Hvis du ikke i forvejen var bekendt med Neck Deep, så er vi stolte her på DM af at kunne udvide din horisont med et par numre fra både ‘Rain in July’ og den spritnye ‘A HISTORY OF BAD DECISIONS’ ep:

bugfacedog

:(

<

p style=”text-align: center;”>

Hvis der nogensinde har været en tekst der egnede sig til at slynge armen om dine dudes og skråle med på, så må det være den her:
And in the end we’re all just learning curves, and trampled nerves with a purpose to serve,
But you’ll never get what I meant when I said,
“You were mine to adore, I was yours to regret”.

Hele den nye EP kan streames her: Neck Deep – History of Bad Decisions (@ AP), og i særdeleshed vil dette indlægs skribent gerne fremhæve ‘Head to The Ground’:

<

p style=”text-align: center;”>


Denne sang udtrykker på så mange måder så meget af det ømme ved at være ung og følsom. Alt fra guitarspillet i introen, til hans knækkede vokal, til hans helt geniale tekster:

But I hope that you feel the same
And I hope we can both adjust to the pace of this
Maybe we’ll be ok
Maybe you’ll stop me from digging my own fucking grave
And I hope I don’t drag you down
‘Cuz I’m starting to feel alright thanks to you
And I hope this can all work out
‘Cuz I feel like myself when I’m running my head to the ground
Ungdommelig kærlighed er det bedste <3

Har du nogensinde døjet med AKNE og været forelsket i en sød pige og haft svært ved at udtrykke dine følelser?? Er du også irriteret over at dit liv er blevet så skide kompliceret at du ikke har tid til at optage musikvideoer med dine venner ude på en mark og gå hjem og lege med iMovieMaker mens i drikker kakaomælk??? Er det her teenagedrengenes svar på Twilight??