Det er ikke nogen hemmelig, at vi på DUDE MANOR-redaktionen er store fans af de her drenge fra Walnut Creek, Californ-I-A. THE STORY SO FAR’s blanding af svedige melodier og hooks, ungdommelige energi og appetit på livet blandet med bittersød lyrik om, at det kan godt være, at tøserne er dumme, men at vennerne har din ryg, har fanget os hook, line and sinker, og de har været soundtracket til mangen et hangout og bajerdruk hos os! Derfor er vi super-pumped over, at de snart er ude med et nyt album (selvfølgelig har vi begge forudbestilt vinyl + tee/crewneck, DEFEND POP PUNK), og i forgårs smed de så første musikvideo op:

Noter:

  1. Ville så meget hænge med de drenge. Late night shenanigans nede ved det omrejsende cirkus, hænge på rampen, armen rundt om sine bros mens man bevæger sig ned ad byens oplyste gader – NOW THAT’S WHAT I CALL GOOD TIMES!
  2. Shit, hvor går the kids dog amok og hvor er det dog oprigtigt superfedt, når et band som dem her virkelig får den ellers jadede ungdom op fra sofaerne og hen på spillestederne for at ha’ det godt med deres venner!
  3. Når det er sagt: lol @ alle de X’er på publikums hænder – straight edge er så superfjollet.
  4. Hvor vild er den produktion lige? Albummet er, så vidt jeg husker, produceret af en af de originale godfathers indenfor moderne pop-punk, nemlig guitaristen fra NEW FOUND GLORY, og hvis han ikke skulle vide, hvordan man får den helt rigtige crunchy lyd frem på spaderne, så ved jeg ikke hvem!
  5. Bemærk frontmandens vokal, som klart er en af hovedgrundene til, at de her dudes er ved at blive så store, som de er. Lige tilpas meget kant uden at det ryger over i Ungdomhus-punk, sådan skal det være!
  6. Lad mig være ærlig et kort sekund: Jeg var faktisk ikke umiddelbart solgt på det her nummer, da jeg hørte det første gang. Det ramte mig ikke lige så hårdt som deres gamle, som virkelig har været soundtracket til mit liv det sidste års tid, men allerede nu, efter jeg har hørt det et par gange til, er jeg solgt.

Ugh, so many feels

Det nye album udkommer sidst på måneden, men allerede nu kan du varme op med deres forrige album, UNDER SOIL AND DIRT, som ligger på Spotify. Det er et af mine absolutte yndlingsalbums og bør også være dit:

Gå ind på Facebook og smid et like efter drengene her!

Er du nede med THE STORY SO FAR?? Skal du også ud i weekenden og pege fingre og synge hårdt, men alligevel følsomt, med på fed musik?? Hvad er dit yndlings pop-punkband?? Hvad laver du og dine venner, når I skal have meningsfyldte og bekymringsfrie good times??