BETRAYAL

BETRAYAL: Hai guys, believe in urself and stuff

Som vi alle ved, så er THE GHOST INSIDE et af de bands, der går absolut hårdest for tiden. Exhibit A:

Seriøst, opbygningen fra 2:10 – du skrivebordsmosher og peger meningsfyldte fingre af din chef, der ikke skal bestemme, hvordan du skal leve dit liv!!

Når man har fundet et band, der bare appellerer til en på alle mulige tænkelige måder, så er det næste naturlige skridt at finde andre bands, der lyder nøjagtigt ens. BETRAYAL opdagede jeg lige tilfældigt på en surftur på YouTube’n, og det er vitterligt THE GHOST INSIDEcore af allerbedste skuffe:


Starten er en anelse mere hardcore-riff’et og lægger i første opgang op til, at det vil være mere tough guy-hardcore i stil med LIONHEART, men så rammer vokalen, og så er du ikke i tvivl! Det er lyrik om at leve et liv, som du bare bliver nødt til at leve, dine omgivelsers forventninger be damned og uanset hvor hårdt det tager på dig at forlade din hjemby, så er det her større end kun dig. Nårh ja, og så er der et BLEH! ved 1:19, et instant kvalitetsstempel!

Stik ind på deres Facebookside og hils fra DUDE MANOR – backed hard!