Huevejret har endeligt taget sin afsked!! For de fleste af os betyder det mest af alt en ting: Hvilken frisure skal jeg satse på i 2013 for at ramme plet, med mit personlige brand? Undercutten kom, så, og sejrede, men som alle gode ting, måtte også dén have sin ende:

undercut-01

Læs videre nedenfor, hvor DM — i al ydmyghed — præsenterer en field guide til nogle af kandidaterne til frisuren a la 2k13.

BECKHAM RETRO SPORT:

Det er kommet på mode at være sund, fit og ”naturlig”! Til sin palæodiæt og sine crossfit timer, kan man snildt vælge en Beckham anno 2k03 frisure — vi kalder den RETRO SPORT. Den kan styles med noget Bjorn Borg agtig gear. Hvis palæo/crossfit alligevel er en tand for sundhedsagtigt, kan du starte i det små med at starte til squash i USG eller spille petanque med dine venner i Assistens Kirkegården. For lidt mere gade-appeal, overvej en LONSDALE polo eller en NIKE trackjacket. (har David Beckham forkølelsessår på det billede?)

SKATE/TRASH anno 1995

Det er altid skidepopulært at være nede med ”gamle ting” (via alting var federe, ærligere og bedre i gamle dage), og skatekulturen nyder alligevel en revival, så hvorfor ikke ride på den bølge? I 80ernes San Francisco var det meget populært at lytte til THRASH metal og have grimt moderne hår:

Dette 'thrash metal' band Vektor udgav en plade i 2009, og der kunne man altså godt se sådan her ud!

Dette ‘thrash metal’ band Vektor udgav en plade i 2009, og der kunne man altså godt se sådan her ud!

Denne frisure gør det automatisk legitimt for dig at komme med udtalelser som ‘Nevermind var på INGEN måde Nirvanas bedste plade‘, ‘jeg synes stadig det er surt Les Claypool ikke kom med i Metallica‘ og ‘Jeg havde ZERO tshirten før Billy Corgan!!‘. Jeg ved godt at det i skrivende stund virker usandsynligt at se langt hår på mænd vende tilbage, men mode har det nu engang med at være cyklisk! Derudover stødte jeg, i forbindelse med mit feltarbejde for at skrive dette indlæg, ind i denne her fyr på Nørrebrogade:

Verdens mærkeligste skateboard!!!!

Verdens mærkeligste skateboard!!!! Ps: er det her KBHs mest trendy mand? (Ps: dude, hvis du ser det her og ikke synes det er sjovt, så sig til, så fjerner vi det selvfølgelig!)

…og jeg vil vove at påstå, at han er rimeligt fucking svær at argumentere imod!!

50’er farmands frisure / Justin Biebers nye frisure

I forbindelse med chunky hæle, store kjoler og rød læbestift, er det helt naturligt at mænd også samler noget 50er americana stil op. I USA er det allerede højeste mode at synes 50erne var fede, med greaser-hår, læderjakke (bemærk crossappeal til evt. thrash stil ovenfor) og store støvler — Dude Manors tese er, at det blot er et spørgsmål om tid, før denne stil kunne ramme KBHs gader. Så mærkeligt som det end lyder, så er Justin Bieber p.t. ejermand er lige netop sådan en frisure:

Bare fordi det er Justin Bieber, skal man ikke affeje frisuren!

Denne frisure vil gå utroligt godt næste gang du skal med din kæreste ned til Mondo Kaos, og så videre over til Mad Hatters Bubble Tea Emporium. Du kan snildt have en entusiasme for whiskey på samme tid!! Evt. noget med MAD MEN?

Hvilken frisure skal du rocke??? Kan det være 50er frisure dør, allerede inden den bliver trendy, fordi Biebz har den?? Selvom mode er cyklisk, bliver dreadlocks så nogensinde trendy igen (tænk bomfunk mcs!)???