Redaktionen på Dude Manor er helt intenst stolte af at rapportere, at vi i år tager på Roskilde Festival 2013 som GAFFAs udsendte musikbloggere! Vi glæder os helt vildt til at anmelde koncerter, hænge ud med vores venner og nyde den geniale oplevelse Roskilde Festivalen er.

dudemanor

DUDE MANORs Distortion klistermærke “MY FRIENDS HAVE MY BACK” på redaktionens bff Kia, taget på Dronning Louises Bro under gadefesten

Er du ny til vores blog, håber vi du vil blive hængende og læse et par artikler – vi bryder os rigtigt meget om undergrundsmusik, heftige livekoncerter, gode oplevelser med vores venner/veninder og betragtninger om, hvor ufrivilligt morsom / supersvedig trendkulturen i København ofte er! Et par highlights er f.eks.:

dudemnaor2

Glad, ubarberet, camojakke, tandsmil, Dude Manor “ONE LIFE / ONE PAIN”-klistermærke foran en kiosk, hvor der uden tvivl skal købes halvdyre King øl — denne her dude ville vi gerne hænge noget mere med!

Vi håber du vil blive og læse lidt mere – vi skriver fordi det er hyggeligt, sjovt og fordi vi håber vi kan bidrage til en mere åbensindet kultur overfor musik og musikoplevelser, skæve bands og off-the-beaten-track genrer, som måske ikke lige er din kop te, men som du sgu alligevel lige tjekker ud, for hvorfor skulle du ikke det??

Hvilke koncerter glæder du dig mest til??? Skal du bo i øst eller vest?? Hvad bliver vildest på Roskilde i år — Rihanna eller Metallica?? Spiller James Blake mon ‘Retrograde’, og skal du evt. holde en sød dreng/pige i hånden til den koncert?? Vi glæder os!!!