Hvis du som dansk skramz/crust-connoisseur (og hvem er i disse dage ikke det) har fingeren bare lidt på pulsen, så har du uundgåeligt hørt rygter i krogene omkring en ny udgivelse, der vil sætte fut under de veganske DIY-gryder her (men ikke mere end 42 grader, vi skal jo også bevare vitaminerne og mineralerne) i Danmark. Well, du har ikke hørt forkert!

NO FEALTY er et nyt dansk crust/hardcore-band fra København, som allerede har skabt sig et navn på den danske DIY-scene gennem deres ekstreme liveshows og forkærlighed for NAILS-t-shirts! De udkommer d. 9. august med deres debutalbum “IN THE SHADOW OF THE MONOLITH”, og med varmen i de her dage er jeg vist ikke den eneste, der godt kunne bruge en kølig, sval monolit at sidde lidt i skyggen af og nyde en øl, amirite?

DUDE MANOR har som det første danske medie fået lov til eksklusivt at streame albummet, og jeg håber, at du har syet dit DARKTHRONE-patch godt og fast på din denimvest, for allerede fra første nummer vil du skulle holde fast i noget for ikke at blive blæst omkuld af deres nådesløse crust/hardcore-hybrid! Det går hårdt, men ikke uden melodiske passager, hvor du kan stå og nikke lidt med hovedet, inden du igen hamrer løs med knytnæverne i luften!

Hvis du kan lide, hvad du hører (og det burde du), så kom forbi til deres releaseshow på fredag d. 9. august! Her er der mulighed for at erhverve sig en kopi af deres nye skive (selvfølgelig på vinyl) + opleve dem og en samling af deres gode band-buddys (inklusiv hometown heroes HEXIS) give los i NO FEALTYs øvelokale. Der er gratis øl indtil musikken starter, og derefter koster de kun en flad femmer – now that’s what I call a recipe for good times! Det koster 30 kroner at lege med, men hvis du lægger 100,- får du både indgang OG deres album med hjem under armen, og det er sat’me et regnestykke, jeg godt kan få til at gå op!