attila

Vi har tidligere på DUDE MANOR dækket en af de mest avancerede videoer i år, og alt tyder på, at vi (som altid) havde ret i vores skarpe analyse og vurdering af, hvad man skulle jocke for at være relevant blandt de unge og smarte i musikmiljøet. Nu har drengene fra ATTILA (som vi tidligere har set spille sammen med EMMURE på KB18) virkelig taget genren RAPMETALCORE et niveau op med deres video til “About That Life”:

ATTILA har med alle deres tidligere udgivelser ikke lagt skjul på, at de bestemt ikke giver nogle fucks for noget, og det har ikke ændret sig med denne nye udgivelse. Hvis man skulle være i tvivl, så burde den første lyrikbid hurtigt gøre det klart: “I’m a bad motherfucker, not a fuckin’ role model” – så er det slået fast; hvis du har problemer med at finde dit ståsted i tyverne og er i tvivl om, hvorvidt du har valgt det rigtige studie for dig, så er du kommet til den forkerte Youtubekanal, dickwad.

Der bliver ikke sparet på hip-hop-klichéerne i videoen med enorme bonghits, twerkin’ numser (årets dansemove), masser af dollar dollar bills, y’all og generel white boy swag. Når det er sagt, så går det her sgu efter min mening ret hårdt og selvom man kan stille spørgsmål ved forsangeren Fonz’ brug af “niggah” og hans rap til sidst (der stadig lyder som hundens grin fra den klassiske tegnefilm “Stop den brevdue!”), så er breakdownsene tilpas ignorante til, at jeg S-togsmosher på vej til arbejde.

Men ingen ny genre uden en undergenre; er det allerede for sent at hoppe på RAPMETALCORE-vognen og skal man i stedet satse på LINKIN PARKCORE?? Hvis fyrene fra DANGERKIDS har noget at sige, så er det her, at man skal smide sine merchpenge:

“Hybrid Theory” udkom tilbage i 2000, og derfor passer det ganske godt med, at det, som blev gjort grin med dengang af ‘ægte musikfans’, vil blive jocket af nutidens unge som ‘musikpionerer’ her små 15 år senere. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er helt med på det her track – som altid er det RISE RECORDS, der har fingeren på pulsen og har opsnappet de her knægte før de andre pladeselskaber har fået set sig omkring og luret den seneste ungdomstendens.

Er du hypet over, at du igen kan jamme dine LINKIN PARK- og PAPA ROACH-mp3’er?? Bliver TAYLORSWIFTCORE årets hotteste genre i 2025?? Kan du også huske hvor du var, første gang du hørte “Alive” med P.O.D.??