oldmanyellsatcloud

Vi bliver ikke yngre. Hvor meget vi end forsøger at holde os unge, så går det den anden vej. Vi får mere og mere ansvar og mindre og mindre tid til blot at hænge tungt med sine venner og høre fed musik og snakke om piger. Så er det heldigvis dejligt, at der er bands derude fyldt med unge fyre med masser af tid og ikke andet at tage sig til end at finde folk, der har liket bands, der lyder som dem selv på Facebook, og så spamme dem med links til deres egen musik.

For at honorere denne indsats starter vi på DUDE MANOR et nyt fast indslag. Vi vil fremover gøre den indsats at lytte til det musik, der lander i vores “Other”-indbakke på Facebook (den burde I selv tjekke, når I engang får tid, der kan være meget guld i den) og så dele vores indtryk og oplevelser med jer! Venter dit nye yndlingsband bare derude, gemt væk på Facebook i en mailboks, du slet ikke vidste du havde? Sikkert ikke, men idéen er meget sjov!

my sweet fall

hai girls

Første band på pletten er MY SWEET FALL fra USA, nærmere bestemt Indianapolis, Indiana. Med det navn kan man vel ikke forvente andet end hjertefølt pop-punk fra nogle drenge, der bare ikke helt kan lure de piger, men heldigvis har nogle gode venner, der nok skal have deres ryg. Får jeg ret? Følg med!

Så snart musikken begynder er det første, der slår mig, at de her drenge har lyttet en del til ANGELS & AIRWAVES og THE DANGEROUS SUMMER, og specielt numrene “The Adventure” og “The Permanent Rain”. Ekkopedaler er nu en dejlig ting. Nårh ja, og så har jeg brugt en del tid på min praktikplads i dag på at finde musik i et lydbibliotek til en onlinetrailer, hvor mine søgeord var “inspirational”, “uplifting” og “motivational”. Det musik jeg fandt, lyder også en del som starten på det her nummer, så hvis det går helt galt, så har de her drenge en lysende fremtid indenfor at producere musik til app- og hjemmesidereklamer med folk i midt-tyverne, der køber dyr specialkaffe og er grafiske designere i New York eller San Francisco.

Vokalen ligger lige til højrebenet for alle dem, der har reblogget et MAN OVERBOARD-logo på Tumblr, men heldigvis er teksten ikke nær så whiny – jeg føler med dig, forsanger, hold hovedet højt og husk, at piger kommer og går, men pizza er her altid!

Ved 2:00 bider jeg mærke i, at gæstevokalisten, som jeg går ud fra er Mark Lane (“DEN Mark Lane?!”), lyder hamrende meget som en ung Hayley Williams fra PARAMORE. Seriøst, lyt til omkvædet her fra omkring 0:58 – uncanny.

Kæft, det er egentlig et godt Paramore-nummer, det der. Jammer lige med my main girl Hayley, brb

2:16 – HECK YEAH, EASYCORE BREAKDOWN! Nu snakker vi! Det var ganske fint indtil da, men her rammer de lige ned i DUDE MANORs sjæl og hjerte og vi teenagemosher straks rundt i samtalekøkkenet!

Hmm. Det er næsten som om, at de godt vidste, at vi ikke ville begynde et nyt indslag på vores blog startende med dem, hvis de ikke… wait…

THE BREAKDOWN IS COMING FROM INSIDE THE HOUSE!!

herecomesfrankie

Hvis I er nede med drengene i MY SWEET FALL, så fang dem på Facebook og hils fra os: https://www.facebook.com/MySweetFall