Crust punks på vej til HEXIS-koncert på Roskilde Festival 2014.

Crust punks på vej til HEXIS-koncert på Roskilde Festival 2014.

Fordi vi på DUDE MANOR ikke ved noget bedre end, når det godt går godt for vores venner, så er vi hamrende begejstrede over nyheden om, at HEXIS skal spille på årets Roskilde Festival!

Så vidt vi har luret os frem til er det ikke åbningen af Orange Scene, som HEXIS kommer til at stå for. I stedet er det en af de mindre scener i opvarmningsdagene, som kommer til at blive udsat for bandets sindssyge liveshow. Vi glæder os her på DUDE MANOR meget til at anmelde koncerten og går allerede nu straks i tænkeboks på, om vi skal uddele omvendte kors eller kirker (nyklassikere) eller om det bliver noget helt nyt. Vi håber om ikke andet, at “de kommer ud over scenekanten og beviser, at black metal som genre stadig har eksistensgrundlag her små tyve år efter, at Varg Vikernes brændte kirker af i Norge” (den var gratis, Pernille Jensen).

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med HEXIS endnu (og det burde du have gjort med den grad af nepotisme, som vi på DUDE MANOR har gang i), så tjek nedenstående musikvideo:

Som du nok kan lure, så er det nogle drenge, der er ret nede med døden og det okkulte, vi har med at gøre her. Vi kan dog forsikre om, at HEXIS ikke til dagligt spytter på præster eller flasher de omvendte kors, så vær ikke bange for lige at sige hej til dem, hvis du ser dem hænge i merchboden og købe totebags efter en CONVERGE- eller NAILS-koncert.

Resten af deres spritnye album kan streames på deres Bandcamp, hvor du endda også kan downloade albummet, og du får oven i købet lov til selv at bestemme din pris – frie markedskræfter ftw!