Kan I mærke spændingen? Kan I mærke de tusindevis af ‘rigtige musikfans’, der bare venter på at kaste sig frådende over tastaturet og ‘hate’ løs? Jep, der er et nyt album fra EMMURE på trapperne. Kongerne af åben chugging er snart klar med 15 nye numre, og med sangtitler som “Girls Don’t Like Boys, Girls Like 40’s and Blunts”, “Bring A Gun To School” og “Most Hated” er der ingen tvivl om, at det er en af de mest retarderede udgivelser, jeg nogensinde har valgt at forudbestille på vinyl.

Første udspil fra den kommende skive er “Nemesis” og nok også det bedste af, hvad vi har hørt so far. Det er klassisk SPEAKER OF THE DEAD-style EMMURE, og det er der bestemt ikke noget galt med. Dat breakdown til sidst…!

“E” blev frigivet for nogle dage siden, og… ja, det er faktisk ret ringe. Der er solide chugs og jeg skal ikke være manden for at sige nej til et godt “Bounce!”-opråb, men for satan, den Korn-vokal ved 1:06 er der virkelig ingen undskyldninger for. Selvom jeg egentlig har det meget fint med nu-metalinspirationen, som har ramt ‘coren, så er der også grænser.

Med denne 1-1-stilling so far var der stort pres på næste nummer, som blev sluppet fri. Heldigvis er vi tilbage i vant Emmure-stil med “NIA (News in Arizona)”, der byder på masser af binær kode-chugging. Jo, Frankie forsøger lige at slippe afsted med lidt mere I’m-a-crazy-guy-that-could-snap-anytime-vokal, men når du leverer så primalt et breakdown som det vi får til sidst i nummeret, så tilgiver jeg dig, Thanos Reignz.

Som en lækker bonus giver “NIA (News in Arizona)” også en forløsning for alle os Emmure-fans, der har ligget søvnløse over, hvor den geniale vokalbid fra slutningen af denne Making of-video skulle bruges:


(burde starte det rigtige sted, ellers hop frem til 4:26. Eller, lad være med det, se det hele.)

Den nye skive lander i dit Spotify den 15. april – MOVE OR GET MOVED.

frankie palmeri electrocuted