Redaktionen kan næsten ikke sidde stille i stolen på kontoret og tjekke deres mails, fordi de er så pumped over weekenden. Vores homies på Rockfreaks.org har nemlig stablet endnu et ALL KILLER, NO FILLER-arrangement på benene: på søndag har de fået fat i ingen ringere end COMEBACK KID og XIBALBA, som spiller på BETA. Goes without saying, vi er skide stoked!

XIBALBA har tidligere været dækket på her på siden, og de har lige lagt et nyt nummer på YouTube:

Nummeret stammer fra deres forthcoming split med Suburban Scum som vi ved, at vi glæder os meget til. Nummeret har skabt stor røre i sludgewave-scenen verden over – trommeslageren spiller lige en tand hurtigere end på deres forrige udgivelse (Hasta La Muerte), og den slags stilændringer slipper man ikke altid godt fra. Denne redaktion er dog skideligeglade, og sidder allerede og nærstuderer nogle CROWD DETERRENT-youtubes for at få de helt rigtige crowdkill-moves klar til søndag (hvis du evt. synes deres musik er lidt kedelig eller sådan, så har de helt sikkert noget fedt merch du kan stå og kigge lidt uimponeret på)!

COMEBACK KID har et nyt album på gaden (som tidligere nævnt her på siden), DIE KNOWING, og hele redaktionen har i den grad pumpet næverne i vejret på en meningsfyldt facon mens vi cykler til arbejde og hører den. Særligt numre som LOWER THE LINE og DIE KNOWING, er geniale eksempler på det vi på redaktionen kalder ‘skidegod hardcore’:

du kan fanme regne med vi brøler med på ‘HARD AND FOCUSED!’ og det der breakdown til sidst? HHNNNNGGG!!!!

Man skal lige over introen (meget stemningsgivende) men når Andrew Neufelds vokal brøler indover og han råber: ‘DIE KNOWING THAT YOU’RE HERE TO FIGHT!’ så er samtlige moshbros svedige i pitten!

I forhold til hvor meget musik vi laver sjov med på denne blog, så er det forfriskende at vi rent faktisk hører noget ordentligt hardcore, som giver credits på ‘ægte hardcore fan’-skalaen! Vi håber at ses i pitten!

Facebook event for koncerten her!