"Velkommen til årets HC-kongres, vi skal lige bede dig om at vende din cap om og få nogle knuckle tats inden vi kan lukke dig ind."

“Velkommen til årets HC-kongres, vi skal lige bede dig om at vende din cap om og få nogle knuckle tats inden vi kan lukke dig ind.”

Sidst vi hørte noget til de canadiske hardcore-dudes fra OBEY THE BRAVE var for cirka ni måneder siden. Der droppede de en ‘instant hc-banger’ på os med nummeret “Full Circle”:

Intet var sket stilmæssigt siden debuten “Young Blood”, og det var også lige sådan det skulle være. Siden da har der været stille fra dem, men ud af det blå har de nu smidt førstesinglen fra deres kommende album “Salvation” løs på ‘tuben, og for helvede, altså:

Der er vist lige et par drenge, der har været på skrivekursus med Jamey Jasta henover sommeren, hva’?? Seriøst, 30 sekunder ind, og det er allerede en af årets absolut største hardcorenumre, hvis I spørger denne skribent. Hvis resten af pladen holder samme niveau, så har vi virkelig at gøre med et band, der kan få en HATEBREED’sk karriere forstået på den måde, at deres sange egentlig lyder ret ens, men på den måde, hvor det ikke gør noget. Breakdownet kom lige præcis, da jeg forventede det, der var en lidt melodisk bid hen mod slutningen, og til sidst får vi lige gentaget “I WILL REMAIN UNDEFEATED”, så folk ikke glemmer det på vej til tattooshoppen efter showet.

Drengenes nye album “Salvation” lander den 16. september OG de rammer Aarhus sammen med TERROR, STICK TO YOUR GUNS og en bunke andre svedige bands på den årlige NEVER SAY DIE TOUR den 7. november! Ses vi til fællessang og pit??

obey the brave - salvation

Dat artwork :3