turnstile

TURNSTILE-drengene repper HC-fashion som om 00’erne aldrig havde eksisteret!

Som altid lægger redaktionen sig i selen for at følge tidens tendenser – uanset om det er musikalsk eller på mode-fronten. Senest skud på stammen over ting som redaktionen Er Helt Vildt Meget I Tvivl Om Hvorfor Alle Er Så Stoked Over er den (nye?) trend om at gammel farmands-hardcore fra starten af 90’erne bare var det for fedeste. Det har åbenbart affødt at adskillige bands ‘prøver at få den ægte lyd fra ORIGINAL hc tilbage’. På redaktionen fatter vi ikke helt hvad det betyder (vi var sådan rundt regnet 10 år gamle i midten af 90’erne), men vi fatter til gengæld, at f.eks. TURNSTILE bare er det fedeste ægte HC lige for tiden:

Den der vokal er så gyselig, den der skrifttype ligner noget der hører til på en brændt CD for at syrerockband, der har øvelokale i Valby eller sådan og denne her udgivelse er fra 2013!! Redaktionen er målløs og uforstående. Hvad er det, vi misser?

turnstile

I samme boldgade er CRUEL HAND (superfedt bandnavn), som udgav skiven THE NEGATIVES i 2014. Interesseret i omtalen på diverse internetmedier samt at CRUEL HAND altid dukker op i vores ‘related artists’ på spotify røg THE NEGATIVES på den digitale pladespiller, da den ene halvdel af redaktionen var ude og løbe en tur om søerne her igår. Allerede på 3. nummer måtte der dog prompte skiftes efter dette her kom ud af mine spinkle iPhone-ørebøffer:

Starter måske lidt som en OK slowbanger og så lidt fin 1-2-1-2 hc-riffage, men så kommer vokalisten med ‘WHY WHOULD I NEED TO SELL MY SOOOUULL’ [0:33 og igen 0:58] og jeg var helt ærligt i tvivl om, om James Hetfield lige gæstevoxede lidt på denne CRUEL HAND-udgivelse. Jeg måtte google det, og det gør han altså ikke. Det der chorus på ‘ONCE YOU LOVE’ altså hvad sker der lige? Hvis man lader tracket kører til ende så ryger THE CRUEL HANDS altså ud i noget fuldstændig vaskeægte frynser-på-læderbuks-og-flying-V guitar solo [1:40]. Lige præcis der skiftede jeg tilbage til SUBURBAN SCUM (hvorfor er cruel hand og suburban scum related artists???). Der er et par fine stykker hist-og-her, men så er det som om det løber helt af sporet for dem adskillige gange midt i det hele :(

cruel hand

Sidste skud på stammen (som redaktionen kender til) i denne ROCKCORE genre er COLD WORLD. De har et fedt artwork, et fedt bandnavn og deres 2008 plade hed ‘DEDICATED TO BABIES WHO CAME FEET FIRST’ så redaktionen var helt klar på noget klasse-HC lige ind i ørene. Men det lyder altså sådan her:

Igen, starter sådan set fint nok, men så ender det ligesom over i noget helt vildt mærkeligt grungy-Alice-In-Chains-a la 2005 rock og rul [1:00]. Jeg ved ikke hvordan man two-stepper der hvor Cold World kommer fra, men jeg har svært ved at se nogen som helst danske kids trykke den af til det der. Eller for den sags skyld hvad der sker omkring [1:23]. Redaktionen er fuldstændig uforstående overfor COLD WORLDs hardcore-appel.

cold world

Hvorfor er disse bands omtalte på HC-scenen?? Er det bare os der er ‘for unge til at forstå hvad rigtigt HC egentlig er’?? Er det spotifys ‘related artsists’ algoritme der er gået i kløjs og vi derfor får nogle helt tilfældige anbefalinger i øst og vest???

messenger