Vi har på redaktionen haft tøjmærket #BEEN TRILL# på vores DISTORTION-bingoseddel allerede sidste år, og derfor burde man vel med rette kunne forvente, at mærket ville være lidt større herhjemme efterhånden. En hurtig Google-søgning på “been trill danmark” er dog hurtigt overset – der er denne overraskende grundige artikel om mærket på en eller anden obskur Københavnerblog (i modsætning til det allemandskendte DUDE MANOR, what uuuuup), en Hood By Air x Been Trill-tee hos Storm Danmark (som også har den her lækre sag til 1399,-), en artikel på Droz Daily Steezin og så noget beef mellem A$AP Rocky og førnævnte Hood By Air i en nyhedshistorie på Soundvenue.

Dette næsten totale fravær på den danske mode- og Københavnerscene synes vi er ret så underlig, for hvis der er noget mærke, der fanger #zeitgeisten indenfor de sidste par år, så er det BEEN TRILL. Det er skabt af et DJ-kollektiv, der har samarbejdet med Kanye West, og allerede her burde enhver Soundvenue-praktikant skamme sig over ikke at have dækket det tidligere. Der er selvfølgelig hashtags på alt deres tøj, de obligatoriske underlige pasformer og voldsomme sort/hvide-kontraster, som Pyrex også rocker (street goth-style), diverse popkulturreferencer og så den der underlige glitchede stil, som enhver forstadsdude med bøllehat forsøger at genskabe i deres Yung Lean-fan art.

Her er et par af vores favorit-fits fra Been Trill:

1_front

1_back 2 3 4 5

Avanceret nok for dig?? Selvom hypen omkring #BEEN TRILL# toppede i 2013 og derfor ikke er det vildeste mærke, du i dag kan coppe for at imponere dine venner (det bliver solgt i surf/skate-kæden PacSun side om side med Vans og Hurley), så er det trods alt stadig sejere end Supreme.

Nårh ja, og tjek denne 13-årige dude, som lige viser en gemt Been Trill-pop up store gemt i en no name shop i Chinatown: