I denne nye serie vil vi på redaktionen fokusere på bands vi af en eller anden grund hamrende godt kan lide, også selvom de ikke er signet til Southern Lord / Bridge Nine Records / Rise Records eller Sumerian. Denne klumme vil ikke nødvendigvis handle om nye udgivelser (eller nye bands!) men bare musik vi graver hårdt, og som du måske ikke lige er faldet over på AbsolutePunk.net eller Moshcouture.net.

I denne installation af ‘COLLECTORS EDITION O.O.P. COLORED VINYL TESTPRINT‘ fokuserer vi på bands der elsker dyr, hader pansere, synes dreadlocks er hamrende trendy og at besatte huse er de fedeste venues – velkommen til en verden med 7″ tommer cruster vinyler i digital form!

 RIVERS RUN DRY (UNGARN)

Jeg faldt over disse gutter da jeg internet-browsede igennem React With Protest pladeselskabets onlineshop. Da de blev sammenlignet med klassisk kvali-crust som FROM ASHES RISE og VICTIMS – ja, så var denne skribent sku da allerede helt solgt. Denne split med ‘Drip of Lies’ genopfinder på ingen som helst måde den dybe tallerken, og tak gud for det. Sur crust med medium-god produktiv og en gruff vokal – det er lige som det skal være. Der er også lidt episk stemning hist og her, med en lidt tåkrummende ‘tale’-vokal, men det passer sku ok godt til den post-apokalyptiske verden som de fleste crusties tror/gerne vil have at vi allesammen bor i. Jeg kan ihvertfald kun se forladte højhuse og tomme fabrikker udenfor mit vindue når Rivers Run Dry er i min radio!

… har ikke kunne finde deres facebook noget sted (måske er de simpelthen for punk til den slags?) men tjek resten af deres stil ud på bandcamp!

BLEED THE PIGS (US)

Dette amerikanske powerviolence / crust / hc crew blev for nylig et af mine absolutte favoritter. Deres tekster er geniale, deres vokalist er et monster og deres blanding af WOLF x DOWN chunky hc og DEAD IN THE DIRT-grindfacon rammer helt helt rigtigt. Derudover har deres ep den geniale titel ‘OVERCOMPENSATIONS FOR MISERY’ – selvom jeg ikke helt ved hvad det betyder, så er det vist noget vi alle kan nikke genkendende til! Klik nedenfor og lyt til “Overcompensations…”. Ultra deep cuts for mig er helt klart ‘inferiority’, ‘Supremacy’ og ‘For This Defect, and For No Other Guilt, We Are Here Are Fucking Lost’ (igen, kan vi lige tale om den geniale titel?). Sov heller ikke på deres tekster – kvalitet hele vejen rundt.

De kan findes på deres facebuch, og virker til at være nogle helt igennem cool typer.

TERRITORY (US)

Hvis du kan lide lide din crust med omgang ondsindet tung beatdown HC, så er TERRITORY drengene for dig. Selvom der heller ikke her er tale om vild nytænkning eller et band der virkelig ‘afprøver genrens grænser’ så er denne skive bare hamrende god. Vokalisten lyder som om han både har hørt No Zodiac, Xibalba og Nails, og det er vidst 3 bands vi allesammen kan lide. åbningscuttet ‘Triumph of my will’ viser helt klart hvordan resten af pladen lyder – omkring 1:30 inde får vi også lige en Tragedy-inspireret råbe-dude og så kan det ikke blive meget bedre! TERRITORY-drengene har delt scene med Downpresser, Death Before Dishonor, Full of Hell, Take Offense og andet godtfolk! Hvis din dag er træg, så vil jeg 100% anbefale denne skive og en tur ned i Fresh Fitness og bænke 3 set af 8 reps med 45kg – lissom redaktionen!!

Gutterne er på facebook her: https://www.facebook.com/territoryaz/

Kender du andre fede mærkelige bands på bandcamp?? Synes du også det er dejligt når hardcorecrust lyder 100% ens?? Er links til fede bandcamps i ens bookmark-bar den nye udgave af at have svære-at-finde-7″ere i ens pladesamling??