northern blues

Inden jul var den ene halvdel af redaktionen til koncert på Råhuset, hvor de unge dudes fra NORTHERN BLUES gav en solid opvisning i, hvordan melodisk hardcore skal skæres her i midt-10’erne. Vi noterede dog også, at numrene krævede en gennemlytning i ordentlig kvalitet, før de rigtigt ville sidde fast.

Nu er vi så heldige, at de netop har droppet en musikvideo til nummeret “Two Years”, og hot dang, vi kan lide, hvad vi hører!

1:42 – du soveværelsesmosher!

Nummeret er første single fra den kommende EP “Nowhere”, og tegner rigtigt godt! Skarpt produceret, og selvom det er en efterhånden ret tætpakket genre, så er det virkelig en tight take på den, som drengene leverer.

Her på redaktionen glæder vi os i hvert fald til at høre mere fra dem, og hvis du gør det samme, så hop ind på på deres Facebook og smid dem en like!

Northern Blues   Two Years  OFFICIAL MUSIC VIDEO    YouTube