Det er ikke altid nemt at være Dude Manor-skribent: vi elsker pop-punk, fede merchboder og musik med catchy tekster om gode oplevelser med vores venner, som ingen kan tage fra os, men samtidig smiler vi over hele femøren, når det mest brutale NMA-crust/grind ruller henover Bandcamp-afspilleren. I dette indlæg tager vi et kig på nogle af redaktionens yndlings livebands fra sidstnævnte kategori! Læs (og lyt) mere nedenfor:

NAILS – THIS IS HARDCORE FEST:

Denne video er optaget af HATE5SIX og det er altid godt. Lyden er god og videokvaliteten er 100% perfekt. John Gianelli (bassisten) er trukket i arbejdstøjet som sædvanlig (dvs. bar overkrop, som nogle gange vibrerer i takt til riffet).

Settet åbner med “Unsilent Death” og halvnøgne Gianelli leverer pitch perfect ‘ARRRRH’ brøl. Fantastisk! Sørg for at lytte til frontmand Todd Jones’ geniale rant om ‘I LOVE FUCKING HARDCORE’ 9:10 inde i videoen. Det fungerer som intro til “Suffering Soul” nummeret, som har fået tilføjet lyrikken “NAILS IS FUCKING HARDCORE” i midten.

<3 NAILS <3

DEAD IN THE DIRT  – Southern Lord Showcase

DITD er blandt redaktionens absolut yndlingsbands (50% af redaktionen har delt scene med dem på KB18 og kan iøvrigt indskyde, at de er nogle ganske geniale bros, omend deres tekster ikke handler om pizza og søde piger).  De er vegan straight edge og spiller en utroligt optimeret udgave af powerviolence /crust/HC som går lige i redaktionens moshshorts. Kort sagt: Gode dudes og smadret musik – GODKENDT AF DUDE MANOR!

Lyden er desværre lidt skrantet på denne optagelse, men de åbner med “Will Is The War” (det lyder lidt som en TWITCHING TONGUES-sangtekst. -Otte), som er blandt denne skribents all time favorite tracks. Stærkt skæg fra bassisten!

Hvis du finder en DITD livevideo med god lyd, så smid en kommentar nedenfor!

FULL OF HELL – This Is Hardcore

Endnu en video fra This Is Hardcore, men de også havde Hate5Six gutterne til at lave video, og det fungerer bare så skidegodt (deres lyd er altså altid bare bedre end mikrofonen på ham den lokale ‘scene fotografs’ Canon EOS 3D). Frontmandens vokal er lidt mærkelig og man skal klart lige vende sig til den, men for satan deres tunes går så vanvittigt hårdt. De har nogle til tider lidt for artsy noise-elementer med i deres musik, men live fungerer det ofte virkeligt godt (som i denne video).

Denne video indeholder også den helt utroligt akavede kommentar “DON’T COME INTO MY OFFICE AND INVADE MY SPACE, I DON’T COME INTO YOUR OFFICE AND INVADE YOUR SPACE” omkring 05:00. Hvad handler det mon om? YOU DECIDE!

Tjek deres skive “Roots Of The Earth Are Consuming My Home”, hvis du ikke er bekendt med F.O.H. og gerne vil have højkvalitets moderne HC/grind med powerviolence-elementer oveni hatten (det ved jeg i hvert fald, at jeg vil).

youtube comment

Hvad er din yndlings-live video??? Hvem ranter bedst på scenen?? Skulle frontmænd bare tage at lukke røven og spille deres sets??