En af redaktionens absolut favorit musikere er tilbage med et nyt outfit: Frank Carter, denne gang i selskab med The Rattlesnakes.

Den overtatoverede, ubertrendy (og vanvittigt hotte) britiske frontmand fra GALLOWS, som i sin tid udgav en af redaktionens all time yndlingsskiver (GREY BRITAIN) forlod under stor virak og moro Gallows, da de var på toppen af deres succes. Gallows lever stadig videre med Wade MacNeil fra Alexisonfire som frontmand. Det er blevet pænt kedeligt, og vi har ikke fulgt stort med i hvad de bedriver, udover de udgav en ep med noget sprødt artwork.

I mellemtiden startede Frank Carter bandet “PURE LOVE”, som var en mærkelig rock’n’roll størrelse hvor han infamously sang “I’m so sick of singing about hate, it’s never gonna make a change” og alle os HC-drenge tænkte “hvad fanden er nu det for noget? Si’r du at alle vores kældershows i virkeligheden ikke ændrer en skid???”. Naturligvis blev en del folk helt fornærmede og sure, og forventeligt kom åndssvage “sellout” kommentarer udover det hele. Helt ærlig, who gives?

Nåmen! Nu er han tilbage, og der bliver skrålet og skreget om had og smadder, og for satan hvor er det godt:

15 sekunder inde, og du ved det her bliver en god skive! Frank Carters stærke britiske accent fungerer så sygt godt, og hans røvfede tekster er tilbage! Måske har han fået lidt far-mave siden sidst, men hva’ faen, vi bliver jo allesammen ældre. Tattooerne sidder heldigvis stadig hvor de skal.

Hans melodiske tid er dog ikke helt lagt bag ham, da den allerede-populære-på-spotify skæring “I Hate You” er en krydsning mellem rockballade og HC-banger. Hvadend det er, så er vi vilde med det!

(ok, de først 10 sekunder lyder som introen til en D-A-D sang, men derefter kører det!). Andre gode skæringer er f.eks. ParadiseDevil Inside Me og selvfølgelig Fangs!

For at det ikke skal være løgn, så spiller Frankie Frank og Klapperslangerne ude på Beta, d.7 november. Der skal redaktionen selvfølgelig ud og tonse rundt i pitten (hvis Frank kan, så kan vi også!) og hvis Gallows gamle live optrædender er noget som helst at gå efter, så kan det kun blive godt!