Det er endelig blevet fredag og du har brug for at komme ud med lidt aggressioner. Hvad enten du er til kontorstols-mosh eller fredagsbar-pit, så er du in luck – de originale danske motherfuckers of hardcore, WOLF PACK, er tilbage med en ny video, og DUDE MANOR har selvfølgelig the hookup lige her!

Hvis du ikke er bekendt med holdet bag, så er det en veritabel who’s who af dansk hardcore-dudes, som er med – tjek lige den her liste:

Andy Albrechtsen – Embracing Sickness | Jesper Jørgensen – The Sailors Grave (Tattoo Shop), x-Earn Your Scars | Jonathan Albrechtsen – Scarred By Beauty | Neema Rad – DTHRNR | Andreas Bjulver – DTHRNR, WOES | Chris Kreutzfeldt – Scarred By Beauty | William Bourgh – Northern Blues | Johan Pedersen – Cold Night For Alligators | Cornelius Qvist – Everything Is Terrible |

Fuck, mand – ikke en gruppe, vi ville møde en kold nat ude foran KB18 uden backup!

WOLF PACK er røget med under Prime Collective-holdet, så det er bestemt ikke det sidste, du har set til det her all star-crew. Hop ind på Facebook og giv dem et like, og tjek deres første video ud, hvis du ikke har haft fornøjelsen af den endnu!