På DUDE MANOR-redaktionen smider vi gerne NORTHLANE og ARCHITECTS på Spotify’en, når vi er i humør til en omgang solid metalcore. Herhjemme har vi dog også et band, der efterhånden kan måle sig med disse to sværvægtere, nemlig LOST IN DESPAIR.

De har tidligere udgivet to EP’er, senest “Vitality” fra 2015, og nu fyrer de op under deres 2016 med singlen “Divide”.

Det er altså ‘core af rigtig høj kvalitet og nok det bedste nummer, som drengene har lavet indtil videre. Her er lidt blandede noter:

  • Generel høj Tumblr-æstetik med dobbelt-eksponering mellem band og mystiske skove.
  • Solid ARCHITECTS-vibe i omkvædet.
  • Vi er efterhånden overbevist om, at de smider de BLERGH!’s ind for at fedte for redaktionen (2:41 i det her nummer og så allerede ved 0:16 i “The Mirror”), men vi brokker os ikke!
  • Godt at se, at slap-bass’en kan finde plads i teknisk metalcore.
  • Den ene guitarist Mads er stadig den eneste i bandet, som kan se det smarte i at reppe streetwear-brands – tag lige en snak med resten af bandet om det, bro, oplagte sponsormuligheder dér.

Til februar tager drengene afsted på deres første EU-tour, hvor de kommer forbi England, Frankrig, Tyskland og Belgien – se datoerne i bunden af det her indlæg. OG så kan vi vist allerede her godt tease, at en del af DUDE MANOR-redaktionen måske vil blande sig lidt her…

Gå ind og smid LOST IN DESPAIR et like på Facebook og hils fra os!lost in despair tour